picasa: Přetažení fotek z mobilu

Jsem starší ročník a neumím si poradit z přetažením fotek z mobilu.Když mám otevřený Picassa a kliknu na import, tak se nic neděje, zřejmě dělám někde chybu,ale nevím kde,poradí mi někdo?

Mirek 29.5.2013 Odpovědi: (9) Odpovědět

Dobrý den,
jaký máte mobilní telefon? Jestliže si chcete přehrát fotografie do PC, tak je nejlepší přes kabel a software výrobce.

Jakub (administrátor) 30.5.2013

Dobrý den, používám občas aplikaci Picasa, ale dnes jsem se tam nemohla dostat - vyhledávač mi nabízel pouze tuto možnost: http://picasa.google.com/intl/cs/ - aplikaci nějakého nového SW. Tak jsem si to nainstalovala a systém hned začal stahovat fotky z mé plochy. Teď už to ale nemůžu najít - chci si fotky zase vzít zpět. Poradíte prosím? Děkuji předem.

Bronislava 11.10.2013

Dobrý den,
poprosím Vás o lepší popsání problému. Aplikaci, o které píšete, máte stále nainstalovanou nebo nikoli? Jedná se o novou verzi Picasi (3.9), která disponuje množstvím nových funkcí, mimo jiné přímým sdílením do Google+ účtu a zvolených kruhů.
Co se týče stažených fotek - aplikace Vám smazala některé fotky? Nebo v čem je problém?

Honza (administrátor) 14.10.2013

Ahoj, mám telefon Nokia lumia 550, chtěla jsem stáhnout fotky z mobilu,připojila mobil přes USB k PC a otevřela, klikla na složku :přesunujte obsah mezi svým telefonem a Počítačem,klikla na telefon, zaškrtla fotky ,které jsem chtěla kopírovat a potvrdila :uložit do počítače.
Ale nemohu fotky nikde najít, nezobrazilo se mi žádné okno, kam mají být fotky uloženy, prohledala jsem v PC vše co bylo pravděpodobné.. a nic..Můžete mi prosím poradit ?

Pavlína 17.11.2016

Dobrý den.Mám problém s vymazáním fotek z picasa v mobilu.Chci vymazat nějaké fotky ale nevím jak žadnou možnost k vymazání mi to nenabízí.Předem děkuji

Aleš 12.12.2016

Mám mobil Samsung plný fotek připojený pře USB k počítači, ale zařízení ani import v Picasu se neobjevuje. Díky za radu

Milan 16.2.2017

Prosím o radu, jak mám z Picasa stáhnout fotky na flešku, abych mohl si nechat udělat klasické fotky na foto albo atd. Díky

Pepíno 2.3.2017

Dobry den chci stahnout fotky z mobilu android do notebooku a nejde my to treba nainstalovat nejakou aplikaci,aj bluthu mam sparovane ani to nejde,Poradte.

Peter 11.10.2020

Dobrý deň, každý mobil by mal mať vlastnú aplikáciu, cez ktorú sa dá robiť prenos súborov. Musí to ale ísť aj bez nej. Keď pripojíte mobil k PC, zvoľte možnosť prenos alebo kopírovanie súborov. Následne by sa vám mal zobraziť všetok obsah, ktorý na mobile máte, aj v PC a môžete si skopírovať súbory, ktoré potrebujete.

Michal (administrátor) 15.10.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru