samsung-kies: synchronizace mobilu s PC

Dobrý den, nelze mi synchronizovat mobil Galaxy mini 2 ( GT-S6500) s PC pomocí Samsung Kies. Program nenalezne tento typ mobilu a podobný typ neakceptuje. Poradíte mi prosím, kde najít správnou verzi Kies? Díky.

Petr 15.12.2012 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den, zkontrolujte, zda je telefon správně zapojený, podívejte se, zda je potvrzené spojení na telefonu a zda není na PC program blokován firewallem. Pokud je vše v pořádku, restartujte PC nebo rovnou přeinstalujte Kies, restartujte PC a nainstalujte nejnovější verzi.
Samotný program Kies funguje v pořádku? Nevykazuje žádné chyby?

Honza (administrátor) 17.12.2012

Zdravím. Mám stejný problém. Samsung Galaxyx Mini II (GT-S6500). Při pokusu o připojení přes program Kies se prvně vypíše hláška pokusu o připojení, nahoře v levém rohu se vypíše GT-S6500 a po chvíli talaevon jednou zavibruje, pak dvakrát rychle za sebou a poté zahlásí "K zařízení GT-S6500 se nelze připojit. Získávání informací o zařízení se nezdařilo". Program Kies mám stáhnutý ze stránek Samsung. Telefon je nový akotár vybalený z krabice a brandovaný na CZ-T-Mobile. Zkoušel jsem to se zapnutým firewalem a antivirem i s vypnutým. Win XP Professional.

Mates 6.1.2013

Zdravím. Mám stejný problém. Samsung Galaxyx Mini II (GT-S6500). Při pokusu o připojení přes program Kies se prvně vypíše hláška pokusu o připojení, nahoře v levém rohu se vypíše GT-S6500 a po chvíli talaevon jednou zavibruje, pak dvakrát rychle za sebou a poté zahlásí "K zařízení GT-S6500 se nelze připojit. Získávání informací o zařízení se nezdařilo". Program Kies mám stáhnutý ze stránek Samsung. Telefon je nový akotár vybalený z krabice a brandovaný na CZ-T-Mobile. Zkoušel jsem to se zapnutým firewalem a antivirem i s vypnutým. WinXP

Igor 15.1.2013

Dobrý den,
nenapadá nás nic jiného, než se obrátit přímo na Samsung, případně nějaká fanouškovská fóra, která jsou pro řešení podobných problémů přímo ideální.

Jakub (administrátor) 15.1.2013

Už jste chlapi vyřešili ten problém? Mam stejný...

Marek 20.3.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru