skype: Obnovení historie chatu na Skype

Dobrý den, může mi prosím někdo poradit? Na můj účet Skype jsem se připojila naposledy v červnu 2014 a to z jiného již neexistujícího PC, teď se mi po dlouhé době podařilo se připojit z jiného PC, ale zjistila jsem, že se smazala veškerá historie chatu i přesto, že jsem měla nastaveno "Ukládat historii navždy". Potřebovala bych však tu historii získat, existuje nějaká šance?

badik 4.3.2015 Odpovědi: (11) Odpovědět

Dobrý den,
historie chatu se ukládá pouze lokálně, tedy na počítačích odesílatele a příjemce. Pokud se nedostanete k těmto datům, pak možnost obnovení není.

Honza (administrátor) 5.3.2015

Ukladá se také histórie smazana? Diky

Jirka 17.6.2016

Prečo sa mi vymazal program skype ? Dnes 18.02.2018 som ešte hovorila s vnučkou v ČR a potom sa mi skype  vymazal. To sa mi často stáva a teraz sa neviem napojiť. Nehrám sa a pýta mi to kredit.
 

turonova.lydia 18.2.2018

BIUS

Olga Pisklakova 2.4.2018

Je asi zbytocne pisat tu do tohoto okienka lebo ziadnu odpoved od vas nedostavam. Chcel by som sa odhlasit zo vsetkych uctov ktore som niekedy vlozil alebo si ich vytvoril. Casto zasahujete do uctov a urobite mi z toho chaos. Raz som si ani nevycerpal predpleteny ucet! Po par hovoroch ste zmenili formu a uz som sa nemohol prihlasit. Nijeko sa neda s Vami osobne telefomom vec vyriesit. Nedochadzaju mi ani vami avyzovane kody. 

blascakelias 3.4.2018

Dobrý den, zapomněla jsem heslo na Skype....byla jsem tam naposledy před 2 lety. Účet jsem si zakládala asi v roce 2004, takže si nepamatuju ani mail pod kterým jsem se tenkrát zaregistrovala. Je u nás v ČR nějaká podpora s kým bych to mohla vyřešit? Zkoušela jsem hesla a zablokovala jsem si účet. Vyplnila jsem i formulář na resetování hesla, ale bohužel bez úspěchu. Mám nějakou šancise na účet dostat s něčí pomocí?
Děkuji za odpověď.

Persefone 6.4.2018

BIUS

pavelkovi 30.10.2018

BIUS

Vendula Pavelková 30.10.2018

Neustále s tím skype něco je. Jeden den všechno jde, další dny jsou kontakty pryč a nejde nic,  již mě to nebaví.

Alena 12.2.2019

prosím nejde mi načíst skype děkuji

Anna Filipová 9.3.2019
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru