skype: Starší verze

Nova verzia sa mi vobec nepaci..

Zuzana 20.9.2012 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den, to nejste jediná. Aktuální verze není přijímaná moc kladně. V záložce Verze jsou k dispozici starší verze, které je možné si nainstalovat. Popis, jak zajistit, aby se Vám verze automaticky nepřepsaly zmiňovanou nejnovější, najdete dva příspěvky pod tím Vaším.

Honza (administrátor) 20.9.2012

Dakujem za typ.. podarilo sa mi oprasit starsiu verziu 4.1.0141.. niekedy ked sa prihlasim tak mi nabehne verizia 141 a po case mi nabehne aj ta nova. neviem ako mam deaktivovat tu staru verziu ked je neviem nikde najst kde sa potvora uklada. Potom cez Control Panel - Program - to musi odinstalovat :( v nastaveniach ako ste uviedli nemam nastavenu automaticku aktualizaciu.

Zuzana 24.9.2012

Dobrý den, pokud jste nejprve vše odinstalovala a až následně nainstalovala starou verzi a vypnula v ní automatickou aktualizaci, neměla by se Vám nová verze vůbec objevit. Pokud Vám bude dělat nová verze problémy, opakujte kompletní odinstalování včetně smazání složky Skype v systémové složce %appdata% a restartujte PC. Následně znovu nainstalujte a hlavně vypněte aktualizaci.

Honza (administrátor) 24.9.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru