skype: japonština

Dobrý den, stahnul jsem si Skype do Ipadu z App store a všechna základní hesla jsou v japonštině. Dokáže někdo poradit co s tím? Dostat to do normálního jazyka. Děkuji

Jaroslav 17.1.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
aplikace a jejich lokalizace je vázána na lokalizaci Apple zařízení při jeho prvním spuštění a inicializaci. Nemělo by tedy být možné nainstalovat Skype v Japonštině, pokud nemáte účet lokalizován právě tam.
Doporučuji stáhnout Skype přes naše stránky, zda dojde ke změně.
Ještě Vás na závěr požádám o popis "hesel" - znamená to, že jen některá slova jsou v Japonštině nebo jde o kompletní lokalizaci programu do tohoto jazyka?

Honza (administrátor) 17.1.2014

Ja ho mam taky v japonstine. I kdyz ho stahnu od vas. Ucet mam v cr, v ipadu mam skype anglicky. Do iphonu se mi stahuje v japonstine. Komplet vsechno krom cisel a jmen kontaktu... S jinymi aplikacemi problem neni.

Zuzana 18.2.2014

Dobrý den,
ještě můžete zkusit změnit jazyk, ale tato možnost by měla ovlivnit pouze údaj ve Vašem profilu, nikoli kompletní vzhled programu.
Na změnu jazyka se dostanete přes položku My Profile (položka s ikonkou s malým "i" jinak druhý řádek pod fotkou). Dále šestá nabídka odshora - Language. Zvolte sedmý jazyk opět odshora - angličtina.

Honza (administrátor) 19.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Survivor In Rainbow Monster Real Flight Simulator Temple Jewels Reap Jelly Shift Stairs Ketchapp Game
Nahoru