tera: Nefunguje tlačítko Start

Dobrý den,
mám jistý problém s Terou...mám homepage, jsem tam přihlášená a tohle vše je v pořádku...jenže když kliknu na tlačítko PLAY, nepřichází žádná odezva, hra se nechce spustit...nevíte co s tím?
Děkuji moc za rady, které mi poskytnete,
Artemis

Artemis 8.8.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
toto je bohužel jeden z nepříjemných problémů, který nemá jednoznačné řešení. Zde je alespoň několik z nich, třeba Vám některé pomůže. V základu zkuste restartovat PC. Následně přejděte do složky TERA/Client/Binaries a zde přejmenujte soubor OpenAL32.dll např. na OldOpenAL32.dll. Následně spusťte hru - pokud ji spustíte, pravděpodobně Vám nebude fungovat zvuk. Hru ukončete, zpátky přejmenujte soubor a hru opět spusťte - nyní snad bez problémů.
Dále můžete vyzkoušet Client repair tool (Launcher settings položka Repair Your Install).
Obecně lze některý z méně důležitých souborů přejmenovat, donutit tak hru k updatu, což mnohdy pomůže...

Honza (administrátor) 11.8.2014

také mi u Tery nefungovalo tlačítko PLAY. Pak jsem nainstaloval ovladače grafické karty a už to běží. Předtím jsem tam měl jen nejaký "Standardní ovladač ...", který mi nainstaloval Win 7 automaticky.

jIRI 10.2.2015

Zdravím,
mám asi podobný problém s hrou Tera. Instalace proběhla přes Steam bez problému, když chci hru spustit, tak je u kurzoru myši vidět, že se něco děje, ale nikde nic. Zkusila jsem přejmenovat, jak zde píšete soubor OpenAL32.dll na OldOpenAL32.dll, ale též nic. Když se pokusím hru spustit přes launcher, tam, kde je instalovaná v pc, tak mi to napíše libcef.dll není navržena na spuštění v systému u Win nebo obsahuje chybu. Radí mi, ať program nainstaluji znovu, což se stalo, ale je to to stejné dokola. Už jsem si přečetla miliardu názorů a rad, ale nic se nerozjede. Poprvé jsem hru nainstalovala bez Steamu, spustila se, ale po cca 1-2 min. spadla a napsalo to error.
Jestli mi tu dokážete poradit, tak dostanete Nobelovku, protože já už opravdu nevím :D Děkuji a hezký den.

Čurbis 5.6.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru