Úprava plochy: Otáčení obrazovky - zkratka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když se mi obrazovka otáčí vzhůru nohama. Zkratka Ctrl+Alt+ šipka nahoru obrazovku sice obrátí, ale po jakémkoli kliknutí na ploše nebo minimalizování otevřené internetové záložky se obrazovka opět otočí vzhůru nohama. Nejprve se obrazovka cca o půl cm zmenší (stáhne) a pak se otočí. 
Předem děkuji za odpověď

Eva 1.8.2017 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, doporučuji PC předně restartovat a následně provést kontrolní scan jak antivirem: https://mujsoubor.cz/antivirove-programy/avast-free-antivirus-2017#prehled, tak i antispyware programem: https://mujsoubor.cz/antispyware/spybot-search-and-destroy#prehled Případně ještě použijte i CCleaner na vyčištění balastu: https://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner#prehled Opět restartujte a zkuste problém opět vyřešit klasickým Ctrl + Alt + šipka.

Honza (administrátor) 4.8.2017

Prosím co dělat, když se mi rozšířila obrazovka na PC. Po straně je obyčejně volné místo. Restart nepomohl. Jsem starý úživatel, prosím o odpověď pro laika.

Burešová 11.6.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru