Utility a ostatní: Přehřívání notebooku Acer Aspire E1-531G

Ahoj mám notebook acerz aspire E1-531G .... notebook je 6 měsíců starý a do teď jsem si nevšiml toho že by se notebook nejak moc přehříval .. ale zhruba před týdnem se mi zacal přehřívat notebook .. a také jsem si všiml že když hraju hru tak je to horší a horší ... četl jsem nějaké návody jak si PC vyčistit ale nic nepomohlo .... a zdá se mi že se notebook nejvíce přehřívá u touchpadu ( pod ním je HDD ) nevíte co s tím ?

Michal Kůst 6.7.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,

kdyby to tak bylo od začátku, doporučili bychom chladící podložku. Takhle těžko říct, možná by bylo vhodné ntb reklamovat, než si ho horkem odpálíte.

Jakub (administrátor) 7.7.2014

Podložku mám .... ale moc děkuju za radu

Michal Kůst 7.7.2014

To samé jsem u servisku řešil, pomohl až rozebrání notebooku, vandání základní desky a použití kvalitní teplovodivé pasty (u http://www.kuku.cz/KUKU-notebook-servis-Praha-levne-opravy-notebooku.html PC servis Praha) Pokud máš notebook nový, zkus nejdřív záruční servis.

Karel 9.7.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru