viber-mobilni: Přetahnutí konverzace ve vibru

Ahoj, prosím můžu si nějak přetahnout svoje konverzace z mobilu (samsung) do počítače (windows 8) ?
Děkuji moc :))

Lenka_123 26.10.2014 Odpovědi: (11) Odpovědět

Dobrý den,
otevřete aplikaci, na úvodní obrazovce klikněte na Settings (Nastavení) - Calls and messages (Volání a zprávy) - Email message history. Dojde k vytvoření souboru zálohy, který je poté možné odeslat - ideálně emailem. Aplikace sama nabídne hned několik možností a aplikací, které lze k zaslání využít. Následně stačí vyplnit emailovou adresu a zálohu odeslat. Jen upozorním, že záloha je pouze pro osobní účely a nejde ji přesunout na jiný telefon nebo vrátit zpět do aplikace (pokud ji z ní smažete).

Honza (administrátor) 27.10.2014

Děkuji za radu. Pokud si tedy konverzace odešlu na email, v telefonu mi zůstanou ? Bude v telefonu (v aplikaci Viber) někde zmínka o tom, že jsem si konverzace přeposlala ?

Lenka_123 27.10.2014

Dobrý den,
ano, v telefonu Vám zůstanou, ale zmínku o uložení v aplikaci nenajdete.

Honza (administrátor) 28.10.2014

Děkuji jste moc fajn, posledním problém mám s tím, že mi aplikace píše, že nemám zaregistrovaný email. Jak docílím abych si email uložila? Nikde v nastavení tuto možnost nevidím.

Lenka_123 28.10.2014

Dobrý den,
email většinou nebývá vyžadován - vyzkoušejte jej přihlásit přímo na stránkách aplikace.

Honza (administrátor) 29.10.2014

Přesně mi to píše, že nemám nakonfigurovaný email. Netuším co s tím :(.

Lenka_123 29.10.2014

Přesně mi to píše, že nemám nakonfigurovaný email. Netuším co s tím :(.

Lenka_123 29.10.2014

Dobrý den. A jde přetáhnout konverzace z mobilu Samsung do jiného mobilu Samsung? Děkuji

Šárka 7.6.2018

Dobry den,mam samsung a chtela.bych si poslat komunikaci na mail. Bohužel když jedu podle uvedeného návodu,nevidím nikde kolonku odeslat na email.

na úvodní obrazovce klikněte na Settings (Nastavení) - Calls and messages (Volání a zprávy) - Email message history. Dojde k vytvoření souboru zálohy, který je poté možné odeslat - ideálně emailem. Aplikace sama nabídne hned několik možností a aplikací, které lze k zaslání využít. Následně stačí vyplnit emailovou adresu a zálohu odeslat. Jen upozorním, že záloha je pouze pro osobní účely a nejde ji přesunout na jiný telefon nebo vrátit zpět do aplikace (pokud ji z ní smažete).

Nevíte,ke tam stale tato kolonka?

Děkuji za odpověď.

Kamila 30.1.2020

Jdou vytisknout zprávy?

Petr 1.3.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru