Vývojové nástroje: Zapnu pc, větráky jedou a jinak pc nic

Parkrat my zamrzl pc- modra obrazovka z čísly tak jsem musel restartovat na ostro a při posledním restartu a to po 4 mi pc už nenajelo. Zkusil jsem vytahnout i baterku z biosu a taky žadna reakce jen se rozjedou větraky a stale jen černo že ani monytor nespne. prosim o rady čím to asy muže být děkuji.

Honza 24.4.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
při startu by PC mělo vydat zvuk - pípnutí (kombinace krátkých a dlouhých tónů). V manuálu k základní desce najdete popis významu jednotlivých kombinací (tradičně 1 krátké pípnutí znamená vše v pořádku, ale tento zvuk byste obdržet neměl). Co se týče chyby - s velkou pravděpodobností by se mohlo jednat o zničenou grafickou kartu v kombinaci s absencí integrované gr. karty na základní desce. Přehřívalo se Vám PC? Zamrzalo při vysokém výkonu - hry?
Ovšem teoreticky může být problém s monitorem - doporučuji jej připojit k některému jinému zařízení a ověřit, že není problém v něm.

Honza (administrátor) 25.4.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru