whatsapp-messenger-mobilni: Nejde mi stáhnout What´s up

Dobrý den,
již několik týdnů se snažím stáhnout aplikaci whats up, ale pokaždé mi to napíše, že se ji nepodařilo stáhnout z důvodu chyby, ale nenabízí mi to žádné další kroky. Nevíte, jestli existují nějaká nastavení telefonu, kterými to třeba nevědomky blokuji?

Lenka Neumanová 22.10.2015 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
pokud stahujete od nás, není potřeba cokoli povolovat. Pokud však stahujete z neoficiálních míst, což silně nedoporučuji, pak povolení potřebujete. Ještě pár kontrolních otázek - jaký telefon máte? Jakou verzi operačního systému máte instalovánu (např. Android 4.0.0)?

Honza (administrátor) 26.10.2015

dobrý den,
mám dotaz, zkouším stáhnout whatsapp, ale při stahování, mi nenaběhne stahování a počítání procent, jen tam prostě probíhá, ta modrá čárka pro načítání a takhle to běží pořád dokola, netušíte co s tím? díky

Aleš Lisa 24.3.2016

Dobrý den, mám dotaz, nejde mi stáhnout wathsapp z důvodu nekompatibilní sto se systémem, mám nejnovější android, kde je problem?

Marketa 13.1.2018

Dobry den,nemuzu stahnout whats app do motoroly fire xt.Jak?

stepan 21.4.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru