whatsapp-messenger-mobilni: Viditelnost u blokovaných kontaktu

Dobrý den, mám dotaz ohledně blokování kontaktů na Whats Appu ... Jde mi o to když zablokuji kontakt tak je tam psáno, že se mi zpráva od něj nepříjde, ale uvidí můj stav a i já vidím jeho. A můj dotaz je takový, jestli zablokovaný kontakt vidí mojí aktivitu? a já jestli vidím jeho? Nebo vidí poslední kdy jsem si ho zablokovala ?

Jana 3.5.2016 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
pokusím se shrnout vše, co se blokování týče.
Pokud Vám blokovaný kontakt pošle zprávu, neuvidíte ji a nikdy se Vám ani nedoručí. Poslední zobrazení ani informace o posledním online stavu se blokovanému uživateli taktéž nezobrazí. Stejně tak neuvidí aktualizaci Vašeho stavu. Neuvidí ani změnu Vašeho profilového obrázku. Na druhou stranu, Vy nebudete schopna mu napsat nebo zavolat.

Honza (administrátor) 4.5.2016

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne odeslane zpravy na whats app. Kdyz jsem zpravu pouze odeslala, nestihla se dorucit, jelikoz dotycny nemel signal a nasladne byl zablokovan. Dorucila se mu ta zprava i pres to ze je blokovan?

Lucka 4.8.2016

Dobrý den,vím že se to tu probírá dokola.Přesto se chci zeptat,14 dní jsem neviděla profilovou fotku a nyní ano.Jsem zablokovaná,nevidím aktivitu,zpráva se nedoručí a přesto se dovolám.Tak co to je? Děkuji za odpověď

Zdenka 5.1.2017

poslala jsem zprávu 26.5.17 na Whatsapp. u moji odeslane zoravy je jedna šedá fajfka. Nevidim ani stav přijmece. Tzn že zprávu je servru ale nedorazila na mobil prijemce. Můj dotaz se týká : když mě přijemce odblokuje třeba za dne či dva nebo déle dojde mu moje původní odeslená zpráva z 26.5.17 ? 
Děkuji Jana

Jana 26.5.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru