world-of-tanks: sekání a lagi ve hře potřebuji radu

Ahoj ,moje problémi hry World of tanks jsou.

1- první bitvu mě to vždy vyhodí a pak se tak opakuje po 30min hraní ale vždy když najíždím na bitvu v garáži je to ok hra může být zapnutá celí den a nic,když hraji déle tak mě to nejen že vyhodí do přihlašovacího menu ale rovnou ven ze hry vždy mi vyskočí okénko z anglickými větami bohužel nerozumím.

2- Mám rozjetou bitvu a pokaždé když narazím na nepřítele tak se klepu aby se mi to neseklo,sekne se mi to vždy tak,že se jakobi zastaví čas slyším pouze motor a můj tank si jede kam chce věčinou to končí smrtí bez šance se bránit.

3-Do bitvi se dostanu vždy jako poslední a někdy už je bitva pár vteřin rozjetá.

4-Můj PC začne při přihlášení do bitvi šíleně pracovat a je tomu tak i při spuštění bitvi.

Mám PC 6 let starý je to sestava jedu na XP profesionál Hra však při začítcích mého hraní byla v poho jasný měl jsem sníženou grafiko atd dá rozum mám starý pc ale vše běželo vpohodě ale po poslední aktualizaci... nová verze zvuku motoru zvuk děl atd mi to začlo takhle katastrofálně blbnout.

Prosím jaká sočást mého pc by mohla bít příčinou a pokud víte dalo by se to nějak zlepšit.ps řekněte mi alespoň co je na mém pc vpr.... dík

↑ ← Odpovědět

David 25.9.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
operační systém a stáří PC dělají svoje. Ideální variantou by bylo pořídit nové PC.

Honza (administrátor) 26.9.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru