world-of-warplanes: Neustálé odpojování ze serveru

Ahoj, vždy když se připojím do bitvy mě hra odpojí ze serveru a musím se znovu přihlásit... (Mám pocit, že je to kvůli FPS a PINGU ale přitom ostatní náročnější hry mi v poho jedou ) Díky za odpověď :)

Nj.jan 25.7.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
kvůli FPS - snižte herní detaily, hlavně náročné grafické filtrování a vyhlazování. Co se PINGu týče, během hraní nic nestahujte ani neuploadujte. Pokud ani to nepomůže, máte pravděpodobně špatné nebo pro hru nedostatečné internetové připojení, což lze vyřešit jen jeho změnou.

Honza (administrátor) 26.7.2013

Moc moc vám děkuju, měl jste pravdu, pár věciček jsem snížil a už je to ok :)

Nj.jan 26.7.2013

Dobrý den,
výborné zprávy, jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 26.7.2013

Dobrý den.Mám pc sestavu AMD Athlon X2 Dual Core 3800+ aby mě hra neodpojovala musím vypnout jeden ze dvou procesorů ale pak je zase hra trhavá protože jeden to nezvládá.Dá se tomu předejít nějakým nastavením?

Beniito 31.7.2013

Dobrý den,
o tomto problému vývojáři hry ví a pracují na něm. Zatím bohužel musíte vydržet pouze s jedním jádrem. Co mohu doporučit, tak snížit detaily hry (i když o ty se v prvé řadě stará grafická karta) a hlavně zvýšit prioritu procesu WorldOfWarplanes.exe na Vysokou. Přesný návod naleznete zde: http://mujsoubor.cz/poradna/world-of-warplanes/5869-odpojovani-ze-hry-amd-procesor

Honza (administrátor) 31.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru