world-of-warplanes: mode not suporrted

po spusteni me vyskoci hlaska"mode not suporrted".nevim jak mam zmenit nastaveni kdyz me to nechce pustit do nastaveni hry.

houba81 20.8.2013 Odpovědi: (9) Odpovědět

Dobrý den,
hru jako takovou úspěšně spustíte? Dostanete se do samotné bitvy? Jakou verzi instalace máte? Jaký máte OS? O jaký mód se jedná a v jaké verzi?

Honza (administrátor) 20.8.2013

takze maximalne se dostanu na uvodni plochu kde se hra aktualizuje a spousti,nedostanu se ani k prihlaseni k uctu.zaclo to vcera po te aktualizaci,verzi mam 0.5.1 a operacni sys. XP.do vcera to slo.neni to mod jako takovy proste pri spusteni spadne monitor a napise not supported.este to zkousim preinstalovat

houba81 20.8.2013

Dobrý den,
pokud jste aktualizoval na novou verzi hry, doporučuji odinstalovat všechny módy. Nebudou totiž kompatibilní. Postupně můžete módy instalovat a zjistit tak, který funguje a který nikoli.

Honza (administrátor) 20.8.2013

takze sem preinstaloval a monitor nespolupracuje,uz se me to stalo treba u bettlfieldu,ze sem nastavil spatne rozliseni a nesel me obraz i kdyz hra jo.nevim prave jak to zmenit,kdyz se prave nedostanu do nastaveni.

houba81 20.8.2013

Dobrý den,
zkuste se podívat do složky hry a najít soubor setup.exe. Ten by měl umožňovat před spuštěním hry nastavit její parametry.

Honza (administrátor) 20.8.2013

No zkusil bych i nainstalovat nejnovější ovladače pro grafickou kartu

Martin 20.8.2013

zdravim
tak sem vcera zkusil reinstal a nove ovladace,ale nebylo to nic platne.a nenasel sem zadny setup kde by se nastavovala grafika.hlavne ja sem nic nemenil,vsechno se stalo az po velke aktualizaci,tak me to docela s*re,ze to nejde.

houba81 21.8.2013

Dobrý den,
ještě jednou vyzkoušejte odinstalovat hru, přeinstalovat ovladače grafické karty, zvukové karty a základní desky. Následně restartujte PC a hru opětovně nainstalujte. Pokud i poté nebude hra zobrazovat nic mimo černé obrazovky, pak se ještě zkuste podívat do souboru Preferences.xml. Najdete jej tak, že stisknete kombinaci kláves Win + R a do textového pole zadáte %appdata% v nově otevřené složce najděte složku WoWP a v ní daný soubor. Na jeho konci bude uloženo nastavení rozlišení - to změňte na kompatibilní s Vaším monitorem.

Honza (administrátor) 21.8.2013

ahoj lidi tak sem měl problém se spuštenim hry po nejnovší aktualizaci!po aktualizaci se mi změnilo rozlišení obrazovky 2085x1576. tak sem to musel změnit dle návodu admina (o příspěvek výš) a všechno jede. Jen malá poznámka: OTEVŘTE TO V PROGRAMU POZNÁMKOVÝ BLOK UPLNE NA KONCI NAJDETE ROZLIŠENI PŘEPIŠTE TO A NECHTE TO ULOŽIT...MĚ TO FUNGUJE!! HODNE ŠTESTÍ :-)

Aliasmino 29.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru