clash-of-clans: Připojení staré hry

Dobrý den. Mám takový malý problém. Na mobilu hraju již delší dobu a zapoměl jsem si to propojit s Google+. Dnes jsem si nainstaloval BlueStacks, abych mohl hrát na PC, ale nějakým způsobem se mě hra připojila ke Google+ a já nemůžu přijít na to, jak si lognout svoji starou hru, kterou mám na mobilu. Jde to nějak?

Tazzy 26.6.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,

je zvláštní, že vám šly instalovat aplikace, když nemáte mobil synchronizovaný... Pokud chcete sdílet postup hrou mezi mobilem a Bluestacks, tak se musíte připojit i na mobilu ke svému účtu, ovšem které uložené hry vám to nechá a které přepíše, to si nedovolíme odhadovat. Hodně štěstí.

Jakub (administrátor) 30.6.2014

Mám ten samý problém znám jméno i heslo , ale jediná možnost , jak se připojit je přes google+ a tam začínám od nuly a přitom to hraji už rok . Strašně bych potřeboval pomoc jak to zprovoznit. Když se podívám na svůj klan , tak tam vidím svou vesničku a to je tak akorát vše...

Ejdam0 6.7.2014

Mám problém protože si musím resetovat mobil a všechny aplikace budou pryč. Jak se připojím až si stáhnu clash of clans znovu?

jkl 2.3.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru