clash-of-clans: Jak převést účet na nový iPhone?

Dobrý den,
dostal jsem nový iPhone (teda jakože starý po bráchovi, ale je lepší než ten můj prehistorický). Jak na něj dostanu svoji vesnici v Clash of clans? A ještě bych se rád zeptal, jestli můžu tudle svoji vesnici nějak zdovjit i na iPad, který dostanu kvůli škole?

typeCZeck 1.4.2015 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den, ano, obě možnosti jsou u hry CoC k dispozici. Rozepíši vše do dvou návodů.

1) Návod na převod CoC účtu ze starého iPhone zařízení na nové. Postup: u starého zařízení se ujistěte, že máte hru spojenou s iOS Game Center (jedná se o samostatnou aplikaci, kterou najdete mezi předinstalovanými - stačí se pak podívat, zda máte hru v seznamu. Pokud nemáte Game Center vůbec povolen, přejděte do Nastavení zařízení a zadejte přístupové údaje ke zprovoznění Game Center a CoC v něm povolte. Úspěšné spojení poznáte tak, že při vstupu do hry vyskočí malá hláška v horní části obrazovky, která říká: "Welcome back, Vaše_jméno". Dejte si však dobrý pozor na to, abyste již někdy dříve do Game Center nepřipojili nějakou starší verzi hry CoC - došlo by k jejímu načtení, resp. by se Vás hra zeptala, zda chcete hru načíst.).

Vezměte nový telefon/tablet a nainstalujte CoC - velký POZOR - hru musíte poprvé na novém zařízení spustit přes Game Center (stačí přímo z prostředí Game…

Honza (administrátor) 1.4.2015

Chcem sa spýtať mám účet na androide a chcem ho preniesť do game centru bolo by to možné ?

Lukas 14.1.2016

Dobrý den, dřív jsem hrával coc na androidu, hrál jsem přes google, teď mám iphone a tam to před google nejde, je nějaká možnost vrátit vesnici zpět?

TorchedRaven 25.8.2018

Dobrý den, dnes je již možné použít Super Cell ID: Jak převést vesnici v CoC se Supercell ID

Honza (administrátor) 27.8.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Survivor In Rainbow Monster Real Flight Simulator Temple Jewels Reap Jelly Shift Stairs Ketchapp Game
Nahoru