clash-of-clans: Obnovení vesnice - ztráta telefonu

Dobrý den ztratil jsem telefon,musím u nového začít hrát od začátku?děkuji za odpoved

jiri 8.3.2014 Odpovědi: (80) Odpovědět

Dobry den, mam problem ohledne prihlaseni ke google+. Jsem na urovni 22 a chci si hru prihlasit. Najela jsem na nastaveni,chtela se prihlasit,ale misto klasicke prihlasovaciho okenka mi naskocilo "Do you want to load Chief Jikta's village with Town Hall 1..." Jak se toho zbavim? Ani nevim, o co jde, hraji jen jednu hru... Predem dekuji za odpoved.

šárka 23.3.2015

ja ho nemam ani zalozeny

stepa 8.4.2015

Dobry den. Novej mobil starej prodam a pred pprodejem tovarni nastaveni. A po instalaci hry na novem me to nahralo vesnici s TH 3. Predesla uroven uctu 60lvl. Ted 6. To uz zpet nedostanu co?

comanderh 19.4.2015

Dobrý den,
bohužel, toto je problém toho, když si nedáte poprvé pozor a uložíte si nějakou prastarou verzi.

Honza (administrátor) 20.4.2015

Ahoj.mam velkej problém ! Hraju coc na iPhone 4s a po dvou letech hraní jsem si koupil ipad4 a po spuštění coc ne iPadu mi Game center nenabydnul moji vesnici kterou mam rozehranou již dva roky a nejde mi to přepnout ! Mam momentálně na jednom úctu dvě zařízení a zároveň dvě vesnice ! Admini z Game centra mi tvrdí ze to není možné ! A já jsem bezrandej ! Jak přinutím tu hru aby se nečetla z iPhone do iPadu ? Za odpovědi předem děkuji !

Ruuxinka 2.5.2015

Dobrý den, mam Ipad 2, kde jsem hrala CoC, pak jsem si koupila nový mobil s anroidem, hru si předelala z Ipadu na mobil... Na mobilu hra jde, ale na tabletu mam pořád tu stejnou hru.. je nějaka možnost, aby jsem na tabletu mohla začít hrát od znovu?

Lordinkaa 3.5.2015

Ahoj, mohl by si mi poradit? Chci si prejmenovat vesnici. Co mam napsat do kolonky potvrdit? Diky

adam 15.5.2015

Dobrý den,
pro změnu názvu vesnice musíte být alespoň Town Hall lvl 5. Dále pak pamatujte na to, že název smíte měnit pouze jednou. (Další změny lze teoreticky provést skrze email na podporu.)

Honza (administrátor) 19.5.2015

Dobrý den stačilo by kdybych coc propojil s facebookem?

floushen 24.5.2015

Dobrý den prosil bych radu účet sem propojeny prez google me vždycky mi to napsalo Vítejte když sem zaplatit coc ted mam nový tel na Google přihlášen sem ale když projdu tutoriál dam v nastaveni connect na Google tak mi to vůbec nic neudělá fb normalne připojím ale google mužů cvakat 10x třeba a neudělá mi to nic..nějak a rada ?

paik11 26.5.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Slope Racing Race Monster Truck Reap Crowd City 2 Jelly Shift Puzzle Love
Nahoru