google-chrome: Motivy u google chromu

Dobrý den, když jsem najela na google zmizel mi motiv a všechno záložky atd.. Motiv jsem si znovu vyhledala a když jsem zmáčkla na něho tak se mi zobrazilo: Došlo k chybě:NETWORK_FAILED co s tím?

Jana 29.10.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
zkuste prohlížeč ukončit, restartovat PC a znovu spustit. Případně můžete Chrome i odinstalovat. Ujistěte se však, že máte prohlížeč svázán s Vaším Google Accountem.

Honza (administrátor) 31.7.2015

Zdravím mám ten istý problém (avšak chybové okno sa zobrazuje aj pri pokuse o pridanie nejakého rozšírenia). Vyskúšal som už snáď všetko od: reštartovania, odinštalovania (32 aj 64 bitovej verzie), zmena acountu a podobne... ale stále my vyhadzuje okno s chybovou hláškou: NETWORK_FILED. (pričom mám nový laptom a asi pred mesiacom všetko šalapalo tak ako má..-čo sa týka chromu) Ďakujem vopred za veľkú pomoc lebo byť na Opere je pre mňa utrpenie.. :O :) Naozaj budem rád za akúkoľvek radu alebo tip.. ;)

Dominik 27.12.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru