google-chrome: Nastavení jazyka

Dobrý den, na poštu mi kamarádka dala svůj email, ale protože na svém PC používá ruštinu,tak mně se automaticky změnil základ googlu na ruštinu a nejde to změnit, jen nahoře ikonou přeložit do... to jde, ale na hlavním panelu googlu je ruština. nevím co s tím, aby byla zpět hlavní čeština. Děkuji za odpověď.

fanda 16.11.2012 Odpovědi: (12) Odpovědět

Dobrý den, v Gmailu kliknete do pravého horního rohu (je zde Vaše emailová adresa) a dále kliknete na levý odkaz Účet (jedná se o modrý nápis, nikoli tlačítko). V novém okně se Vám otevře nastavení Vašich účtů - klikněte na poslední položku Jazyk a zde si můžete vybrat, v jakém jazyce se mají služby zobrazovat.

Honza (administrátor) 19.11.2012

Dobrý den nanstalovala sem si novou verzi googlu chrome a oběvila se mi tu ruština jak to mám nastavit na češtinu?

Ruština v Gogle Chrome 20.1.2013

Dobrý den,
zkuste stáhnout Chrome znovu a přeinstalovat ho.
Případně můžete změnit jazyk ručně. Klikněte napravo od adresového řádku na tři vodorovné linky, rozbalí se vám nabídka. Zde klikněte na pátou odspodu. Bude začínat na "Hactro...". Zde klikněte na Показать дополнительные настройки. Dále pak najděte языки. Zde klikněte na tlačítko добавлять. Poté najděte češtinu "
чешский" a vyberte ji v levém sloupečku. V pravém pak klikněte na horní ze dvou možností a dejte ok. Zavřete Chrome a znovu ho spusťte. Bude v češtině.

Jakub (administrátor) 21.1.2013

Dobrý den
Jak mám prosím změnit jazyk u The simps free play,

Lada 3.4.2015

Dobrý den,zmizela mi ikonka, kde se dalo při psaní změnit z češtiny na němčinu. Místo němčiny tam byla angličtina, snažil jsem se vrátit zpět němčinu, vše mi ale zmizelo. Poraďte jak to dostanu zpět. Děkuji.

B. Jassik 28.8.2015

Dobrý den,
pokud máte na mysli překlad stránek, pak postupujte následovně: nejjednodušší je kliknout pravým kdekoli na stránku a zvolit Přeložit do jazyka čeština. Tím aktivujete překladač a budete s ním moci dále pracovat. Buď si necháte onu češtinu, nebo můžete kliknout na speciální znak v adresním řádku na pravé straně (dvě kartičky s písmeny) a zvolit si detailnější nastavení překladu, případně návrat originálu.

Honza (administrátor) 28.8.2015

n
nemám ikonu změny jazyka z češtiny na němčinu

František Kudrna 13.4.2016

Dobrý den jak mám změnit jazyk na google mám tam angličtinu a chci češtinu.Děkuji

Ana 8.7.2016

jak mám přenastavit komlet pc do češtiny ?

andreas 30.12.2016

jak změnit jazyk na skype

Jana Bláhová 28.1.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru