google-mobilni: Zablokovaný displej

Dobrý den, syn si na displeji zadal heslo a zapomněl jej. Nyní nemůže telefon otevřít. Můžete mi nějak pomoci. Děkuji Peterka.

Peterka 11.11.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
pokud se jedná o telefon se systémem Android, pak lze využít možnosti obnovy hesla (po pěti špatně zadaných heslech a pouze u některých zařízení se zobrazí nabídka na jejich obnovu - ovšem je třeba znát důležité informace o účtu, který je na telefonu instalován). Některé zamykací aplikace pak disponují možností při zadávání kliknout do pravého spodního rohu a zvolit Forgot password/pattern? Na toto tlačítko stačí kliknout a zadat přihlašovací údaje ke Google Account (GMail a podobné).
Dále můžete do telefonu nahrát aplikaci Screen Lock Bypass. Ovšem je třeba vypnout telefon, připojit jej k PC kabelem, na PC se přihlásit do Google Play a vybrat danou aplikaci. Tu pak následně nainstalujte na telefon a ten zapněte.
Pokud by se Vám nepodařila ani jedna z možností, je třeba provést tzv. Hard Reset. Ten ovšem smaže veškerá nastavení, proto se nejprve pokuste použít představená řešení a následně se ozvěte, zda byla Vaše snaha úspěšná.

Honza (administrátor) 12.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Slope Racing Race Monster Truck Reap Crowd City 2 Jelly Shift Puzzle Love
Nahoru