Hry a zábava: Battlefield 4 Problém..

Ahojte chcel by som sa vás spýtať prečo mi nejde Battliefield 4. Doteraz mi všetko šlo ale potom som musel preinštalovať počítač.. A keď som si všetko nainštaloval ako mám a spustil Battliefield 4. Prišiel som na server a chcel som dať Do Boja! Ale keď som chcel ťuknút tak mi to zrazu vyplo a na BattleLogu mi napísalo: ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'SharkAttackSVK' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe .. Neviem čo s tým, poradte prosím.

SharK 20.3.2014 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
máte nainstalován PunkBuster: http://mujsoubor.cz/doplnky-a-mody-do-her/punkbuster? Jedná se o program, který brání cheaterům v hraní a pomáhá tak udržovat MP hry v příjemném stavu pro hrající.

Honza (administrátor) 21.3.2014

Ano mám nainštalovaný PunkBuster aj som ho 3x preinštaloval a stále nič. Naozaj potrebujem pomôcť doteraz išlo všetko v pohode. A keď som preinštaloval počítač tak mi všetko išlo..

SharK 21.3.2014

Dobrý den,
pak se podívejte do firewallu a Punkbuster v něm povolte (ať již ve přímo ve Windows, nebo pokud používáte nějaký vlastní specializovaný).

Honza (administrátor) 24.3.2014

potřeboval bych poradit jak prosim vas nebo co mam udelat když zapnu battlefield 4 tak me to napíše tohle :Program nelye spustit protože v počitači chybí MSVCR100.dll.Pokuste se tento problem vyřešit přeinstalací programu diky

POMOCt 12.9.2016

Dobrý den,
knihovna je součástí program Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 Stáhněte jej a přeinstalujte.

Honza (administrátor) 13.9.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru