Hry a zábava: Jak se craftí Ender truhla

prosím já mám v Creative mode Ender truhlu a chtěl bych jí i v survivalu.Děkuji za odpovědi.

Miner 15.10.2012 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den, na výrobu Ender truhly (Ender Chest) potřebujete 8 ks obsidiánu a jedno Ender oko (Ender Eye). Obsidián získáte buď v Endu nebo tam, kde se setkává tekoucí voda a láva. Těžit jej můžete pouze diamantovým krumpáčem. Získat Ender Eye je poněkud složitější. Nejprve musíte získat Blaze Rod (Blaze tyčka). Tu dostanete za zabití Blaze (Ohnivý mužík). Jednoduše ji poté vložte do Crafting table a vyrobte Blaze powder (Ohnivý prášek). Dále získejte Ender Pearl (Ender perla) zabitím Endermana. Perlu dejte v Crafting table nad Blaze powder a vyrobte Ender Eye.
Nyní máte všechny potřebné suroviny. Dokola Crafting table umístěte 8 ks Obsidiánu a doprostřed vložte Ender Eye. Ender bedna je na světě.
Ender Eye lze získat vyměňováním s Priestem (Knězem), ale sotjí 7-10 Emeraldů a ne vždy se podaří ho získat.

Honza (administrátor) 15.10.2012

jak se dela portal do nebe prosim poradte

natka 15.6.2013

Ahoj, k čemu je pavoučí oko (spider eye)?

Nëya 15.6.2015

Dobrý den,
Spider Eye lze využít jako přísada do lektvarů. Více se dozvíte v tomto http://mujsoubor.cz/magazin/minecraft-navod-lektvary-a-recepty a hlavně tomto http://mujsoubor.cz/magazin/minecraft-navod-lektvary-a-recepty-2.-dil článku.

Honza (administrátor) 16.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru