Hry a zábava: Hodně pomalý PC - prosím o pomoc :)

Dobrý Den .... mám notebook starý zhruba rok ... půl roku fungoval normálně (Fps u vsech her byly vysoké) .. potom mi počítač nabídl že si z Windows 8 můžu aktualizovat na windown 8.1 ... ok ... udělal jsem to .. poté co to bylo hotové a já začal instalovat různé hry a poté je hrát, tak najednou byly všechny pomalé .. ok .. dal jsem zpět na Windown 8 (Tovární nastavení) ale pořád byly hry hodne pomalé ... nevíte co s tím ?
Processor : Intel Pentium 2020M 2.4Ghz
Grafika : Nvidia GT 710M 1GB
Ram : 4 GB
Windows 8
DĚKUJI ZA JAKOUKOLI POMOC :) !

BlackBossCZ 2.11.2014 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
základní problém bych viděl v ovladačích - nainstalujte na všechny komponenty nejnovější ovladače (hlavně na grafickou kartu).

Honza (administrátor) 3.11.2014

nejnovější ovladače mám :( (Nvidia)

BlackBossCZ 4.11.2014

Dobrý den,
pak tedy ještě zkontrolujte, zda nemáte PC obsazeno viry, i když po kompletní reinstalaci systému je to nepravděpodobné.

Honza (administrátor) 5.11.2014

jen takový dotaz ... nemůže být problém s HW ?

BlackBossCZ 5.11.2014

Dobrý den,
HW sice žádný zázrak není, ale pokud jste na něm předtím spokojeně hrál, není důvod v tom nepokračovat. Instalací nového systému HW nezničíte. Opravdu vidím problém v ovladačích. Jednou z možností je i kompletní smazání disku a nová instalace systému - ovšem vyžaduje to samozřejmě dost práce a hlavně je zapotřebí zálohovat všechna data.

Honza (administrátor) 6.11.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru