Hry a zábava: Minecraft problémy s LAN

Proč , když dám zpřístupnit lan, tak se na mě kamarádi nemohou napojit. Já když zadám zpřístupnění obdržím kód 10.0.0.číslo:číslo a sdělím toto číslo kamarádovi , tak kamarád i tak nemůže se mnou hrát monecraft na mém pozemku. Zato kamarád když zadá zpřístupnění lan tak bždy obdrží číslo např 89.12.12.123:číslo a já si toto číslo napíšu do okna přímého spojení a ihned jsem na jeho světě. Zkoušel jsem i Minecraft odinstalovat a přímo dát i číslo nové verze, áále nepomohlo to. Máme stejné verze (ty poslední)

padeve 17.11.2012 Odpovědi: (24) Odpovědět

Dobrý den,
moc by pomohlo, kdybyste mohl přepsat onu chybovou hlášku.

Honza (administrátor) 28.5.2015

Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať, či sa dá hrať po LAN sieti, ak jeden má notebook (Windows 8) a druhý zase tablet (Android 4.4.2). Obaja máme verzie Minecraftu najnovšie, akurát, že sú rozdielne. Kamarát si založil server a nedarí sa mi naň pripojiť. Tak či to nie je kompatibilné alebo či len nie je nejaká finta, ako na Andoide v nastaveniach niečo zmeniť.

Marian 19.9.2015

Dobrý den.
Mám takoví mají problém mám warez verzy Minecraftu, Pc windows 7, a když chci hrát přes Lan s kamarádem který má počítač v podstatě hned vedle, normálně ne přes Hamachi tak mi to napíše něco s javou přitom ji mám nejnovější a to samé se děje když se chci připojit na nějaký server a k tomu serveru ještě mi to nezobrazuje počet hráčů, ten nezobrazuje signal, a červeně je tam napáso pod tím serverem nelze se připojit(v angličtině) mohli byste poradit? Tenhle problém jsem už jednou měl ale nevím jak jsem ho vyřešil...

M.L. 30.7.2016

Dobrý den,synovi jsem zaplatila Hru Minecraft přes internet vše jsme zprovoznili.Když hrál hru tak jsem omylem sáhla na klávesnici a něco mu při hře zmáčkla a vše se zvěčilo.Zvěčila se obrazovka ,že není vidět vpravo nahoře křížek a dolní lišta.Vyzkoušeli jsme možnosti v menu Minecraftu ,ale to se zmenší jenom tabulka v menu základní obrazovka je stále velká i spuštění hry ( kostičky jsou velké)Nevíte jak to zase nastavit zpátky.Moc děkuji za radu.

Hana 17.10.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Parkour Climb and Jump Crowd City 2 Survivor In Rainbow Monster Stack Fall Temple Jewels Real Flight Simulator Slope Racing Bubble Shooter Free 2
Nahoru