Hry a zábava: Farm Story 2

Dobrý den, pořídila jsem si nový mobil a ve starém mám rozehranou Farm Story 2. Je nějaká možnost tuto hru přetáhnout do nového telefonu?

Farm Story 2 27.5.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
existuje několik možností. Ty se ovšem neshodují s těmi, které lze například použít u Clash of Clans apod. Jde o jiného výrobce a jinou hru.
V prvé řadě se můžete ozvat emailem v angličtině na podporu support@teamlava.com
Pokud ještě telefon máte, použijte Storm 8 Transfer (nutné vytvořit heslo na starém zařízení a to přímo v aplikaci - kliknete na Main ve hře a sjeďte dolů k How to Access the Forum a zvolte Create Password Here. Jenom opakuji, že toto musíte provést ve hře na starém zařízení.).
Další krok již proveďte na novém zařízení. Nainstalujte zde nějakou Storm8 aplikaci - autoři doporučují Racing Live nebo World War. Některou z těchto her dohrajte do lvl 2, klikněte na Home ve hře, dále na ikonu ozubeného kola, v horní části klikněte na Storm8 záložku (prostřední) a nyní na start/resume transfer. Klikněte na Nové zařízení (New Device) a zadejte Storm8 ID (najdete jej na starém zařízení jen o položku výše než je tvorba hesla) a potvrďte heslem.…

Honza (administrátor) 28.5.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru