Hry a zábava: Sekání

Dobrý den, mám problém, Nainstaloval jsem si hru Rocket League začal jsem hrát a po nějaké té chvíli mě to začalo vracet, objevila se tam značka spojení přerušeno a vracelo mě to furt zpět o 5 sekund cca a udělalo mi to hodněkrát za zápas, pak jsem si šel zahrát CS:GO a tam mě to taky začalo vracet o 5s ... a nikdy jindy mi to nedělalo do te doby než jsem nainstaloval ten rocket league, vrací mi to teď ve všech hrách, Ping mám dobrý - Na rocket leagu mam tak 28-35, CS:GO - 50 ping. Může to být nějaký vir ?

A ještě jedna věc: Když se mi to teda stalo tak jsem si chtěl obnovit počítač do dřívějšího stavu a nešlo mi to napsalo mi to: Obnovení systému nebylo úspěšně dokončeno. Nedošlo ke změně systémových souborů a nastavení počítače, Podrobnosti: Zadaný bod obnovení chybí něbo je poškozený, akci opakujte jiným bodem obnovení - To byl vybraný bod do kterého jsem to chtěl obnovit, potom jsem dal doporučený bod obnovení a to šlo ale to mi bylo k prdu protože se to nevrátilo tak moc jak jsem chtěl.. ale vždycky mi to šlo obnovit a najednou ne. Nevím proč. Prosím o rady :)

SmOkeyi 16.8.2015 Odpovědi: (4) Odpovědět

Ještě abych to dodal seká se mi u té hry i hovor na skypu :/

SmOkeyi 16.8.2015

Dobrý den,
doporučuji projet PC antivirem a CCleanerem: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner Následně jej restartuje a vyzkoušejte, zda bude problém stále aktivní.

Honza (administrátor) 17.8.2015

Bohužel moc to nepomohlo někdy mi to seká víc někdy míň co můžu udělat dál? A ještě na tu předchozí otázku proč mi teda nešel obnovit ten počítač do dřívějšího stavu?

SmOkeyi 18.8.2015

Dobrý den,
co se týče bodu obnovení - je možné, že je poškozený nebo má PC s obnovením nějaký jiný problém.
K sekání - doporučuji projít nainstalované programy - Ovládací panely - Programy a funkce a odebrat ty, které tam být nemají nebo je již nevyužíváte. Současně se ujistěte, že máte na disku dost místa a nezapomeňte restartovat PC.

Honza (administrátor) 19.8.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru