Hry a zábava: Od/instalace bluestacku

Dobrý den, já mám problém dříve jsem bluestack měla a normálně používala a vše fungovalo jenom časem se to začalo sekat a vypadávalo to.Tak jsem se rozhodla že to odinstaluji a pak zase nainstaluji. Odinstalovala jsem to a teď když si to chci znova nainstalovat tak po instalaci mi to napíše : BlueStack is adrealy already installed on this machine. Tak jsem si to přeložila :BlueStacks je již nainstalován na tomto počítači. Tak jsem se jej snažila někde najít ale marně nic z bluestacku v mém počítači není. Tak jsem restartovala počítač a našla jsem na ploše složku z názvem BlueStack. Tak jsem složku odinstalovala a skusila znova instalovat bluestack a stalo se to samé co před instalací. Po každém restartování počítače se složka z názvem BlueStack znova oběví. PROSÍM PORAĎTE JAK MÁM ZNOVA NAINSTALOVAT BLUESTACK ??????

Lucie0202 11.9.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
programy zásadně odinstalovávejte skrze Ovládací panely - Programy a funkce. V seznamu zde najděte Bluestack a ten odinstalujte.

Honza (administrátor) 9.11.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru