Hry a zábava: nejde mi ROBLOX

ahoj, mám problém ze hrou ROBLOX. hru jsem si normálně stáhl přes jejich stránky a nainstaloval vše v pohodě. chvíly jsem hru hrál a bylo to v pohodě, pak jsem ji vypnul protože jsem šel pryč, jak jsem přišel tak jsem ji zase zapnul a hra nešla, jako by se to načítalo a najednou se nahoře ojevil červenej obdelník ce kterym bylo napsáno něco jako že se hra nemůže připojit a ať to skusím znovu za chvíli. skusil sem to odinstalovat a zase nainstalovat a furt nic už nevím co stím mám dělat. prosím poraťte.

KOLDIAC 22.12.2016 Odpovědi: (54) Odpovědět

Normálne som hral ROBLOX. Na chvíľu som vypol pc, a potom som ho opäť zapol. Ked som potom zapol Roblox a vybral minihru a zrazu error 400 odvtedy mi nejde žiadna minihra.

RADREE 13.12.2021

Normálne som hral ROBLOX. Na chvíľu som vypol pc, a potom som ho opäť zapol. Ked som potom zapol Roblox a vybral minihru pet simulator x a zrazu error 400 odvtedy mi nejde žiadna minihra. pise to tam:You may be experiencing issues with your player experience, thanks for your patience as we resolve this.

RADREE 13.12.2021

ľudia ak vam nejdu roblox minyhry a mate hore sivý stípec tak zapnite na chvýľu roblox potom este asi 3 karty chromu potom počítač natvrdo vypnite podržaním power buttonu. o cca. 10 hod zapnite pc potom by vam to znova malo ísť.

RADREE 14.12.2021

Dobrý den, vyřešil se už problém? Podle hlásení šlo o dočasnou chybu.

Michal (administrátor) 3.1.2022
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru