Hry a zábava: Hay day

Dobrý den, mám dotaz, když si otevřu svůj obchůdek nebo kdokoliv jiný, mám nahoře zvláštní přezdívku a chtěla bych jí změnit. Jen nevím jak.
Předem děkuji za pomoc

MariannaHoff 30.12.2021 Odpovědi: (1) Odpovědět

Přejděte do „nastavení“ a klepněte na „změnit název farmy“. Název vaší farmy se zobrazí, když navštívíte jiné farmy, a objeví se také v seznamu novin, seznamu sledujících, seznamu přátel a seznamu posledních pomocníků. Ujistěte se, že vymyslíte název farmy, který je poměrně jednoduchý.

Klepněte na modrou hvězdu v horní části farmy a poté klepněte na název farmy. Toto pole budete moci přímo upravit. Pamatujte, že na Facebooku nebo v Game Center se lidem místo názvu vaší farmy zobrazí název vašeho silničního obchodu.

Změňte název svého obchodu zadáním Game Center. V samotném Hay Day nebudete moci změnit název. V herním centru klepněte na „Účet“. Dále klepněte na „Zobrazit účet“ a přejděte dolů, dokud neuvidíte „Přezdívka“ neboli "Nickname". To je vaše ID Game Center a objeví se ve vašem obchodě u silnice.

Změňte název obchodu přes Facebook, pokud vidíte, že se vaše skutečné jméno zobrazuje jako ID Game Center. Pokud v poli ID Game Center vidíte své jméno, jste…

Michal (administrátor) 3.1.2022
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru