Hry a zábava: Bully the scholarship Edition

Chtěl bych se zeptát proč mi při bully setupu se mi vždy ukáže : Do you want to completely remove the selected application and all of its feature: nevím co s tím skoušel sem to přes daemon a přes poweriso a vždy se mi ukáže to samé hru už jsem měl jednou v pc ale vše sem smazal i uložiště s jiného disku :-) Nevíte co s tím ?

Hally 6.8.2013 Odpovědi: (6) Odpovědět

A když dám yes tak mi to ukáže : Error -1605 Tato akce je pouze platná u produktů, ktré jsou momentálně nainstalovány

Hally 6.8.2013

Dobrý den,
pravděpodobně jste již nainstalovanou hru špatně odinstaloval a zůstal Vám záznam v registrech. Zkuste se podívat po možném unistalátoru, případně se podívejte do seznamu programů pro odinstalaci v rámci Ovládacích panelů.

Honza (administrátor) 6.8.2013

no tak sem v přidat nebo odebrat je tu akorát Bully scholarship edition dám odebrat a udělá mi to přesně to co přitom setupu akorát se mi ukáže tabulka s :1628 failed to complete installation: a pořád to zůstane v přidat nebo odebrat programy. Co Ted´ ?

Hally 6.8.2013

Dobrý den,
v daném případě postupujte dle tohoto článku: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-perfektne-odinstalovat-programy-z-pc Program CCleaner by měl vše vyřešit.

Honza (administrátor) 6.8.2013

Mám win xp.... ccleaner mám

Hally 6.8.2013

Dobrý den,
skvěle! Nyní CCleaner spusťte. Pokud by ani ten nepomohl (a následný restart PC), pak vyzkoušejte některý z programů popsaných ve zmíněném článku. Důležité je odstranit zbytky špatně odinstalovaného programu z Vašeho PC.

Honza (administrátor) 7.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru