Hry a zábava: Aliens VS Predator

Ahoj prosil bych nutně o radu instalace této hry.
Začnem dávat CD Key to je v poŕátku pak mě to nabíhalo na steam ale nic... tak vipnu počítač dávám znova CD Key dám next nic se neděje tak na tom dám Retrive Account a píše mi to "An email has been sent to the owner of the produt code you entered" mám tam jenom pak dát ok a nemůžu dát next ... prosím o radu

HelpMe 27.10.2013 Odpovědi: (7) Odpovědět

Ešte chci dodat že v tom originále mám dva disky disk 1 ( asi instalace, ktera mi nejde) disk 2 (asi na hru, zkoušel jsem ho musím to mít asi nainstalované)... po tom CD Key mam krátký stik s Activation CD Key with Steam ale je to asi na 3s víc ne

HelpMe 27.10.2013

Dobrý den,
jak správně poznamenáváte, nejprve je třeba nainstalovat hru samotnou. Zkuste restartovat PC, reinstalovat grafické ovladače a hru nainstalovat ještě jednou.

Honza (administrátor) 28.10.2013

Toto mi to píše po zadání CD key " Duplicate Product Code
The product code you´ve entered has already been activated by an existing Steam account, and is therefore invalid. You activation of Aliens VS Predator Retail has not been completed "

HelpMe 28.10.2013

Dobrý den,
problém je v tom, že daný klíč již byl zadán a tudíž je pro Vaši instalaci neplatný. Jste si jistý, že jste si koupil novou hru?

Honza (administrátor) 28.10.2013

Ano to jsem, ale asi jak jsem to porpve instaloval tak jsme dal restart počítače a pak to nešlo ... Měl bych zavolat na jejich číslo o novej CD key nebo co bych měl delat ?

HelpMe 28.10.2013

Dobrý den,
nikoli. Pokud jste si jistý, že máte originální verzi, pak dle chybové hlášky máte hru aktivovánu na Vašem Steam účtu. Zkuste se podívat na možnosti obnovy Steamu, resp. jej prohledejte a zkuste hru spustit přímo přes něj. Pokud se Vám to nebude dařit, tak se ozvěte technické podpoře.

Honza (administrátor) 29.10.2013

Ale problém je u toho že jsem to ani neinstaloval tak proto nevím jak dál. (Prosím se Steamem nemám zkuŠenosti, po případě napište instrukce děkuji) Na tu technickou pomoc mam e obrátit telefonem nebo emailem ?

HelpMe 29.10.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru