Komunikace: Skype

Dobrý den, před rokem jsem si koupila repasovaný počítač a před nedávnem jsem si chtěla nainstalovat Skype, ale v průběhu instalace se mi objeví tabulka, že instalace nebyla úspěšná, protože mám nainastalovanou jinou verzi a abych ji tedy odinstalovala. Ale já jsem v tomhle pc Skype nikdy neměla a není ani uvedený v Programy a funkce, takže nevím, jak ho mám odstranit. Díky za radu.

Andrea 10.6.2015 Odpovědi: (10) Odpovědět

Dobrý den,
pokud byste instalovala novější verzi, tak by měla být starší instalace rovnou přepsána. Jakou verzi instalujete? Zkuste se navíc podívat do uživatelské složky Skype. Najdete ji tak, že stisknete kombinaci kláves Win + R a zadáte %appdata% a potvrdíte Enterem. Pokud v otevřené složce najdete složku Skype, byl program instalován.

Honza (administrátor) 11.6.2015

Dobrý den, instalovala jsem verzi 7.5.73.102. Zkoušela jsem pak i starší a stále stejný problém. Zkusila jsem Win + R a tam složku Skype nemám. Děkuji.

Andrea 12.6.2015

Přesně mi to píše toto: Instalace Skype selhala, kód 1638. Jiná verze tohoto produktu je již nainstalována. Instalace této verze nemůže pokračovat. Pro nastavení nebo odebrání již nainstalované verze produktu použijte Přidat nebo odebrat programy z Ovládacího panelu.

Andrea 12.6.2015

Dobrý den,
v tom případě si nechte Skype opravit programem Fix It přímo od vývojářů Skype: http://mujsoubor.cz/volani-pres-internet/skype#verze-doplnky

Honza (administrátor) 12.6.2015

Dobrý den. díky za radu. Stáhla jsem si Fix it a když vyberu, kam chci uložit složku, píše mi to toto: Při vytváření přenosného diagnostického nástroje došlo k chybě. Diagnostický nástroj nemůže pokračovat z důvodu chyby. Opakujte akci později.
Už se začínám obávat, že mi Skype není souzený :-(
Andrea

Andrea 12.6.2015

Dobrý den,
použijte tedy přímo instalátor: https://support.microsoft.com/cs-cz/mats/skype

Honza (administrátor) 15.6.2015

Dobrý den, tak jsem použila uvedený instalátor a píše mi to toto:
Program Skype zřejmě není nainstalován. Program Skype nebyl v počítači nalezen.
Ale při pokusu o instalaci Skype mám stále stejný problém, jak jsem uvedla ve svém prvním příspěvku.

Andrea 15.6.2015

Dobrý den,
zkuste tedy PC projet programem CCleaner, zda pomůže s vyčištěním: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner

Honza (administrátor) 16.6.2015

Díky, díky, díky :-) Po projetí PC CCleanerem nedošlo ke změně, ale pak jsem v Nástrojích, v položce Odinstalovat objevila Skype, který jsem odstranila a nyní už jde nainstalovat a funguje. Takže ještě jednou děkuji :-)

Andrea 16.6.2015

Dobrý den,
jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 17.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru