Komunikace: Záložky a historie - problémy

Dobrý den.
Jako prohlížeč používám Firefox a poslední dobou mám velké problémy se záložkami a historií. Když chci sledovanou stránku uložit do záložek, tak to nejde. V záložkách je jich velké množtví, které jsem tam ale já nedával. Většinou se navštívené stránky samy ukládají do záložek, stejně jako do historie. Já ale potřebuji mít na liště záložek jen ty o které mám zájem a ne všechny navštívené stránky. Nejhorší je, že tyto samy vytvořené záložky nejdou smazat a ani nejde smazat historie. I když jsem už opakovaně Firefox pomocí IObit odinstaloval a znovu nainstaloval, vše je pořád stejné. I po nové instalaci je v historii i v záložkách velké množství navštívených stránek, které nejdou odstranit. Jak mám nainstalovat Firefox jako úplně nový = bez jakýchkoliv dřívějších nastavení a dat? Děkuji za radu. Milan

Milan 4.11.2017 Odpovědi: (3) Odpovědět

Nejdříve bude vhodné původní Firefox odinstalovat, pak teprve nainstalovat nový. Doporučil bych "projet" počítač antivirovým programem.

Skala 6.11.2017

Nevšiml jsem si, že už jste toto provedl. Pokud si pamatujete, kdy zhruba naposledy tyto problémy nebyly, pak bych doporučil bod obnovení (Ovládací panely - Systém - Ochrana systému - Obnovení systému). Podívejte se také, jestli nemáte nainstalován nějaký zásuvný modul přímo v prohlížeči (Nástroje - Doplňky - Správce doplňků) a odstraňte, co nepotřebujete.

Skala 6.11.2017

Díky za rady, bohužel ale nejsou nic platné. Firefox jsem odinstaloval pomocí IObitu, který provedl základní i hloubkovou odinstalaci a měl by odinstalovat všechny soubory, bohužel se tak ale asi nestalo. Když Firefox znovu nainstaluji, tak se nainstaluje přesně tak, jako byl odinstalováván - se všemi historiemi i záložkami. Nechápu ale, že když chci něco v historii nebo záložkách smazat, tak to nejde. Teď už mám v historii i záložkách několik desítek odkazů, které sice fungují, ale nové se už do historie neukládají a ty staré nejdou smazat. Jakmile nějaký web otevřu, ihned se sám umístí do záložek a nejde už smazat.
Jakmile si ale nechám zobrazit celou historii nebo všechny záložky, tak se nepochopitelně objeví jen prázdná tabulka.
Znovu opakuji, že mi teď už jde jen o to, jak mám nainstalovat Firefox jako úplně nový = bez jakýchkoliv dřívějších nastavení a dat?
Obnovení systému jsem také již provedl a to k datu o kterém bezpečně vím, že bylo ještě vše OK. Bohužel, opět nic.…

Milan 7.11.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru