Komunikace: Televize s podporou skype

Dobrý den, chtěl bych si pořídit novou televizi a rád bych v ní měl zabudovaný skype. Jaké televize tuto možnost nabízejí? Děkuji za odpověď. M.

Michal 23.4.2013 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
tuto možnost mají prakticky všechny televize s označení SMART. Ovšem je třeba si dát pozor na několik věcí: v prvé řadě je to možnost připojení k internetu - většina z nich má k dispozici zdířku pro síťový (LAN) kabel (stačí se připojit k routeru). Jiné mají k dispozici i WiFi připojení. Zde je však potřeba zkontrolovat, zda skutečně WiFi modulem disponují, nebo jsou pro něj jen připraveny (v takovém případě je nutné jej dokoupit). Dále je nutné zkontrolovat, zda vaše TV obsahuje kameru, případně mikrofon. Většina TV totiž toto vybavení v základu nemá a je třeba jej dokoupit (navíc lze připojit pouze drahé originální vybavení).

Honza (administrátor) 23.4.2013

mám televizi se zabudovanou wifi..stáhla jsem si skype ale nejde tady chat ci s tím?? nabízí pouze videohovory

gitadrink 13.6.2013

Dobrý den,
obáváme se, že verze pro televizory zatím bohužel Chat nenabízí, alespoň podle oficiálních diskuzních fór.

Jakub (administrátor) 14.6.2013

Skype chat v TV funguje do doby,než si ho aktualizujete.Proto doporučuji,abyste ho v žádném případě neaktuaalizovali.Jak už to bývá,co je novější je horší.

Jiřík 30.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru