libreoffice: rolování myší v textu-nezobrazovat popis strany

Dobrý den,
jak se prosím dá zakázat zobrazování toho černého pruhu při rolování textu myší. Znemožňuje mi to práci.
http://2i.cz/d09dc1eb38

šarik 10.1.2013 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
toto konkrétní nastavení nám známé není, ale můžete vyresetovat nastavení LibreOffice jako celku a tím se napraví i toto zvláštní chování. Pozor, reinstalace LibreOffice pravděpodobně nepomůže.


popíšeme řešení ve Windows 7, ale i v ostatních systémech bude podobné: otevřete Tento Počítač, dále složku s hlavním diskem, zpravidla C:, zde Users, dále složku s názvem uživatele PC (například šarik, nebo jakkoliv je uživatel PC pojmenován). Zde klikněte na vrchní nabídku Uspořádat, která se rozbalí a vy zvolíte Možnosti složky a hledání. Zde musíte zaškrtnout Zobrazovat skryté soubory a volbu uložit. Poté se vám ve složce objevila složka AppData. Tu otevřete, následně Roaming, poté LibreOffice. Zde bude složka s uživatelskými jmény LibreOffice uživatelů - smažte je, nebo klidně celou nadřazenou složku v LibreOffice a všechna nastavení se vrátí do normálu.

Jakub (administrátor) 10.1.2013

Děkuji za postrčení k celkovému resetu nastavení, to jsem potřeboval. V linuxí verzi LO tuto ostudu pak dělá Nástroje>Možnosti>Obecné>Nápověda> a pak jsem odškrtl Tipy a Pomocník, ale nezjišťoval jsem konkrétně, která volba to dělá. A je klid.
Ještě jednou děkuji za pomoc.

šarik 10.1.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru