Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Nejde se mi přihlásit do game center

Dobrý den, nedávno jsem začal hrát clach of clans a mám takový problém hru hraju na ipadu a chtěl bych si ji zahrát i na mobilu (android). Četl jsem tu návod jak převést hru z ios zařízení do android ale když klinu v ipadu na "this is old device" potom na "I want to link to another device" tak mi to tam potom napíše že nejste přihlášeni na game center přitom jsem přihlášen a vždy když zapnu hru tak mi to napíšu vítejte zpět. Chtěl bych tento problém vyřešit, tak děkuji za odpověď.

Martin 28.4.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
převod musíte provádět paralelně - tzn. na iPadu správně klikněte na This is old device, ale následně je třeba na Androidu kliknout na This is new device (musíte zde mít dohraný tutoriál). Opět se vraťte k iPadu a teprve teď klikněte na I want to link to another device. Pak už by mělo stačit přepsat zobrazený kód.

Honza (administrátor) 29.4.2014

Dobrý den, mám nový iPhone 5s jsem přihlášený na hale centru, ale nemám tam žádné přátelé, i když se mi tam ukazuje 21 a když kliknu na přátelé, píse to chyba..poraďte prosím.

Denis 3.6.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Drop Maze Stairs Ketchapp Game Stack Fall Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Race Monster Truck Jelly Shift Reap
Nahoru