Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Clash of Clans na BlueStacks

Dobrý den, mám problém s instalací Clash of Clans na BlueStacks stahování proběhlo v pořádku no místo instalace mi to zobrazuje ''toto zařízení není kompatibilní s touto hrou''neví někdo co s tím prosím ?
Předem mockrát děkuji :-)

Stanislav 29.4.2014 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
pravděpodobně jste si pro emulaci vybral nevhodné zařízení. Vyberte některý z mobilních telefonů, který hru skutečně podporuje.

Honza (administrátor) 29.4.2014

Jé tak to bude problém já jsem počítačový antitalent :D takže nemám zdání kde tento krok provést

Stanislav 29.4.2014

Dobrý den,
přímo v nastavení Bluestacks jste si musel vybrat telefon a typ systému, který chcete emulovat (aplikace se navenek tváří jako konkrétní telefon s konkrétní verzí Androidu). Zkontrolujte proto jak vybraný typ telefonu, tak i verzi Androidu (pravděpodobně jste tímto procházel při zadávání Google účtu) - ikona ozubeného kolečka v pravém spodním rohu.
Zároveň je třeba upozornit, že ne všechny aplikace a hry je možné emulovat v rámci Bluestacks App Player...

Honza (administrátor) 30.4.2014

Dobrý den,potřeboval bych prosím poradit.Koupil jsme simtsblet na doc a ale nejde mi to ani najít na ani nainstalovat.Jak uz tady nekdo napsal i ja mám problém s kompatibilitou.Díky za každou radu a pomoc.Popripade link na stazeni jine androirove verze.Předem dekuji

martin 5.10.2016

Dobrý den,
osobně nedoporučuji stahovat jiné, než oficiální verze. Pokud tak u Vašeho zařízení nemáte hru k dispozici, máte bohužel smůlu.

Honza (administrátor) 6.10.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru