skype: Nefunkční hovory - Hovor selhal

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, proč již delší dobu mi nefungují Skype hovory. Když někomu volám, hovor se tváří, že vyzvání, ale ihned spadne a napíše, že hovor selhal. Pokud mi někdo volá, píše mu to, že jsem offline. Zprávy fungují normálně. Zkusil jsem již Skype odinstalovat (včetně appdata dir) a znovu nainstalovat, výsledek je ale stejný. Mám počítač s Windows Vista. P.S. Ten stejný instalační soubor jsem dnes nainstaloval i na XP, takže by to tím být nemělo. Děkuji za každou odpověď.
Petr Smažinka

Petr Smažinka 13.4.2018 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, obávám se, že problém bude právě v operačním systému. Na těch Windows XP Vám Skype normálně fungoval?

Honza (administrátor) 18.4.2018

Ano, na těch XP mi Skype fungoval normálně a to jsem ho tam nainstaloval pomocí stejného instalačního souburu. Říkal jsem si, jestli někde nebude špatně nastavené připojení k síti, ale to by mi spíše nefungovalo ani posílání zpráv, které normálně funguje. Ale asi to bude problém mého počítače, když nepomohla ani celková odinstalace včetně dat aplikace. Ale je mi to divné, protože ještě rok zpátky mi původní verze, kterou jsem tam měl do 13.4.2018 fungovala normálně, ale poslední rok již volat nechtěla a hlásila problém Hovor selhal - stejný problém hlásí i aktuálně nainstalovaná verze.
Petr Smažinka 

Petr Smažinka 21.4.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru