skype: Kamera SKYPE

Zdravím, mám nainstalovanou kameru, ale nevím jak ji nastavit na SKYPE. Nevíte postup? Díky za odpověď.

Hana 3.5.2013 Odpovědi: (13) Odpovědět

Dobrý den,
máte ke kameře nainstalovány ovladače? O jaký typ kamery se jedná? Jakou verzi Skype používáte? Jaký Operační systém máte nainstalován?
Bez informací lze poradit pouze obecně: připojte kameru k PC, nainstalujte z přiloženého CD její ovladače a případně pomocí přidaného programu otestujte její funkčnost. Následně otevřete Skype - záložka Nástroje - Volání - Nastavení videa a zde vyberte nainstalovanou kameru. Po těchto krocích by mělo vše fungovat.

Honza (administrátor) 3.5.2013

Linux

Petr Varmus 6.5.2013

Skype Home

Petr Varmus 6.5.2013

mám problém při skejpování poslat obraz,zvuk jde dobře

antonín 16.9.2013

Dobrý den Antoníne,
jakou máte kameru? Detekuje ji Skype? Podívejte se do horní části odpovědí na původní dotaz a pokuste se postupovat stejně.

Honza (administrátor) 16.9.2013

Prosím, mám kameru LOGITECH QuickCam a systém XP..jde o nastavení kamery. Každý, kdo se mnou chce začít hovor - mě hned vidí ( do pokoje), aniž o tom vůbec vím, pokud nemám zapnutý zvuk a neslyším je.Takže mě můžou sledovat třeba celý den...vtipné. Nevím,jak tomu mám zabránit-celý návod je v němčině a zkoušela jsem všechno možné. Přece o tom musím rozhodnout sama, jestli se chce me vidět, nebo ne ...??

wilma 30.4.2014

Dobrý den,
nastavení samotné kamery by nemělo hrát roli. Důležité je nastavení, které máte zvoleno v rámci Skypu. Prosím, podívejte se do Skype nastavení a zkontrolujte nastavení přijímání hovorů.

Honza (administrátor) 30.4.2014

Ve Windows 7 Skype jde dobře, ale driver kamery SoC PC -camera se nenahlásí po vyčištění systému. Pro opětovné zavedení ovladače SoC PC-camera jej musím odinstalovat a po restartu se sám znovu nainstaluje a běží opět ve Skype. Lze tento neduh odstranit ?

Oto 24.7.2015

proc mi nejde skype anii kamera

frantise 27.12.2016

Mám ASUS K50IJ, Windows 10 a dosud vše bylo OK. Nyní mám otočený obraz o 180stupňů. Třeba na Skypu.  nejde mi to a nejde. Můžete nějak napovědět. Děkuji

Stanislav Křivonožka 30.6.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru