skype: jak vymazat historii skype na tabletu

Dobrý den, může mi prosím někdo napsat jak se zbavím historie konverzace na skype v tabletu? Už jsem z toho zoufalá.
Děkuji

martina 12.12.2013 Odpovědi: (21) Odpovědět

Mě to funguje přesně podle jitčina návodu. Osoba je odhlášená, podržím dlouze prst na kontaktu v historii a smažu. Kontakt zůstane, konverzace zmizí.

Oto 10.7.2015

Návod super, historie konverzace zmizí, ale když si opět začnete s kontaktem komunikovat, historie opět vyskočí.

Ozzy 23.9.2015

Judith-takže teoreticky by mělo fungovat, než si začnu s někým psát, smazat historii a smaže se nadobro, ano?

ozzy 23.9.2015

Bohužel je to tak, mobilní aplikace jsou v tomhle strašní špioni, nebo lépe řečeno skype. V ICQ smažete historii snadno, ve skypu odeberu z historie, ale jakmile pokračuji v psaní, veškerá historie je zpět. Mluvím o mobilu s androidem, na PC to funguje...co s tím? Ví někdo???

horty 25.9.2015

Mne to nefunguje a neviem sa ani k tomu dostat. Mam to asi ine.Ja uz neviem co s tym

Ivan 31.10.2015

Tohle nefunguje, protože když dotyčnému napíšu, objeví se celá diskuse. I když se odhlásíme, i když smažeme na tabletech cache.

Pavel 18.11.2015

Mam dotaz. Kdyz se bavime o tom,ze vymazeme historii dejme tomu jak v pc tak na mobilu,smaze se konverzace i u daneho protejsku? Diky

tom 25.11.2015

mne to v telefone typu alcatel - android nefunguje podla Jitkinho navrhu ani podla rady administratora :-( kto by mi este poradil Dakujem.

ejka 28.11.2015

nieco som nasla pre tych, ktorym to mejde :-)

nasledovne : NASTAVENIA/APLIKACIE/SPRAVOVAT APLIKACIE/ najdi tam skype a daj vymazat udaje a cela historia sa ti vymaze ale zase ked sa pripojis zase ti naskoci

en 28.11.2015

Mě šla historie dříve odebrat dlouhým přidržením, po nějaké aktualizaci to fungovat přestalo a dokonce tam mám i hodně starou, dávno odebranou historii. Nejspíš si to ukládá někam GOOGLE. Nechápu proč se o nás tak moc stará. Pro mě to znamená že ani z daleka nejsme svobodni! Na Androjdu ho prostě nepoužívám, doufám že Microsoft nic takovýho nechystá a pokud ano, dá nám na výběr.

Yeger 3.12.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru