skype: Skype: neustale online mod i po odhaseni

Mam uz nekolik dni prosblem se skypem. Kdyz se pripojim vse funguje jak ma jenze kdyz se odhlasim jsem stale online. Skype mam na pc, stary jsem smazala, novy nainstalovala a problem stale pretrvava. Prosim poradte co mam delat? Dekuji

Mishell 12.12.2013 Odpovědi: (33) Odpovědět

Jednou jsem se na tabletu-Andrid přihlasil na manželky SKYPE. Byla tam nějaké stará verze Skype ani to pořádně nefungovalo. Potom jsem ho odhlasil a nainstaloval nový SKYPE. Přihlásil se svojím účtem na SKYPE, to už je funkčí jak má být. U manželky účtu můžu dělat co chci a je to pořád ON-LINE. Jediné co jde je u ní navolit NEVIDITELÝ.

Pavel 14.4.2014

Do doby, než tuhle chybu Mrkwosoft nahradí jinou, pomůže zadat ručně ( nikoli kopírováním ! ) příkaz /remotelogout . Příkaz se zadá v chatu a odešle jako chat zpráva komukoli, kdo si o vás nebude myslet, že jste se zbláznili :))) Pak dojde k odpojení všech "visících" připojení. Tato připojení si můžete také zobrazit příkazem /showplaces , který vám ukáže, na jakých zařízeních se váš skype tváří (nebo skutečně je) přihlášený.

Máca 17.5.2014

Dakujem velmi pekne. Tie systemove prikazy fakt funguju!

Rado 14.6.2014

Mám stejný problém, když na Androidu se odhlásim odhlási to všude. Když zapnu PC-W8 přihlásim skype a znovu odhlásim tak jsem online. Problém který otravuje mě a mé přátelé padá na hlavu microsoftu, který našel problém kde před tím nebyl!!!

Slando 30.6.2014

Mám to samé. Přátelé mi píší protože mě vidí online a já tam přitom vůbec nejsem... Pomůže dát stav neviditelný

if 4.7.2014

Já mám ten samý problém. I když mám notebook vypnutý, všichni účastníci Skype mají signalizován zelený symbol, že jsem online. Mám Win 8.1. Manželka má svůj notebook, také Win 8.1, ale u ní to je vše v pořádku.

karasovi2 22.7.2014

Asi 1 hodinu jsem hledal na webu jak odstranit tento problém a myslím si, že jsem našel řešení. Já jsem to řešení provedl u svého notebooku a u mě to funguje. Když vypnu notebook tak to hlásí u mé ženy na notebooku, že jsem offline-prázdný symbol. Problém nastane, když si propojíte účet od Microsoftu se Skype. Pro odstranění tohoto propojení jsem provedl toto:
Horní lišta Skype/účet/Podrobnosti účtu/Nastavení a předvolby/Nastavení účtu/...účet Microsoft musí být Nepropojen.

karasovi2 22.7.2014

Ta rada od karasovi2 funguje 100%. Jakmile se zruší propojení účtů s microsoft, tak ten stálý stav online zmizí. Děkuji

Zdeněk 3.8.2014

Fakt je takový, že problém nastal od té doby, co Microsoft převzal Skype. Rozjebali to stejně, jako ostatní jejich produkty. A stejně tak jako jinde i tady jsou extrémně pomalý v řešení problému. Pracovat já takhle u mě v práci, už mě dávno vyhodí. Nic méně zatím funguje toto. Zadejte do chatu ve skypu přikaz /showplaces = zobrazí se vám kde všude jste na SKYPU přihlášeni. Pak se příkazem /remotelogout odhlasíte ze všech stávajících účtu kde jste přihášeni, většinou přes mobil, z duhého compu a pod. Pak bude vše chvíli fungovat normálně :-) Jó MICROSOFT to jsou machři :-)

polopol.cz 23.8.2014

Potvrzuju, ze zruseni propojeni uctu s M$ jak radi 'karasovi2' funguje.

Martin 9.10.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru