snapchat-mobilni: Jak zrušit snapchat?

Ahoj, mám založený snapchat a z osobních důvodů si chci vytvořit nový. Email mám jen jeden a nový si zakládat nechci. Nemůžu mít dva účty snapchat na jeden email. Takže, poradíte mi prosím jak si můžu zrušit starý snapchat, abych si mohla vytvořit nový?!

Michaela 23.5.2015 Odpovědi: (10) Odpovědět

Dobrý den,
postup pro smazání účtu je následující (pouze upozorňuji, že není zaručené, že pak budete moci nový účet založit): přejděte na stránku http://www.snapchat.cz a úplně dole klikněte na položku Support (musíte být na PC, nikoli na mobilu). Následně přejděte na položku Delete an account a následně musíte zadat login a heslo. V rámci bezpečnosti pak musíte heslo ještě jednou potvrdit.
Na závěr ještě upozorňuji - smazání je nevratné.

Honza (administrátor) 25.5.2015

Ahoj,mam problem mela jsen snap na kterem jsem normalne fungovala, zalozila jsen mi sestre take snap, meli jsme stejny telefoni cislo a registrace byla uspesna normalne jsme ho obe pouzivali az na to ze se mi telefon vybil a na snap se neslo z meho mobilu pripojit jelikoz jsme neli stejne cislo, potrebovala by jsem poradit jak smazat ucet snapchatu ... Predem dekuji

Eva 6.9.2015

Dobrý den,
pokud myslíte přímo z telefonu, tak klasicky v Manažeru aplikací odeberte Snapchat.

Honza (administrátor) 7.9.2015

Ja som potrebovala zrušiť snapchat a podarilo sa mi to aj cez mobil, nepotrebovala som k tomu notebook.

shadow 7.4.2016

vždy ma pita heslo ked chcem ist tam na tu stranku co povedal honza

janko 29.6.2016

Nejspíš myslel snapchat.com tam mi to jde přejít na tu stránku ale smazat účet tam prostě nevidím, možná to je mou angličtinou.

Eva 13.8.2016

Prosím jak zrušit snapchat v mobilu z mobilu podrobný návod

Věra 17.10.2016

Děkuji za rady :D, i když jsem se na nic neptala...Ale měla jsem stejné problémy se snapchatem, a díky vám už nemám snapchat...No, teda mám ale jiný :)
Děkuji :*

Ariana 10.11.2016

Jak zrušit te devitku u mobilu

Kozakovaj 24.1.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru