Mujsoubor.cz

  • Lucie

    Snapchat (mobilní): Blokace uživatele

    Dobrý den, chci se zeptat, když si zablokuji uživatele, znamená to, že už dále neuvidí moje fotografie na my story a ani mi nemůže nic poslat ? Děkuji za odpověď. Lucie 4.8.2015 Odpovědí: 2 Odpovědět

Odpovědi:

  • Honza Dobrý den,
    takto by to mělo fungovat.
    Honza (administrátor) 5.8.2015
  • Adela Kdyz ho mam zablokovaneho,muze se ten dotyčný blokovany podivat na nase staré chaty? Pujde videt me jmeno? A nebo se mu to neukáže? Adela 23.12.2015

Odpovědět na otázku

Jméno:
Opište znaky opačně  6 9 b 9 3 0  :
 
Text:
Nejčtenější dotazy ze stejné kategorie

MůjSoubor - Přidat aplikaci - Kontakt - Nahoru - RSS - Zjisti svou IP adresu - Redakce

Souhlasím Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. (Více informací o použití cookies.)