the-sims-freeplay-mobilni: Jak se zasnoubit, mít svatbu a děti?

Ahoj:) potřebovala bych vědět jak můžu mít děti. Teda nejdřív asi jak požádat oruku nebo tak:-* a taky jaký level na to potřebuji.

Kamii 27.5.2015 Odpovědi: (43) Odpovědět

Ja som nekupovala prsteň a aj tak sa mi zosobášili.

Lucy 26.6.2018

aby jste mohli mít rodinu, tak musíte dokončit úkoly s vařením. potom získáte květinu, která dává peníze a potom budete mít úkoly při kterých se vám odemkne možnost be romantic, potom se ze simiku stanou partneři a budou se moct požádat o ruku a při kliknutí na be married se vám otevře nabýdka s prsteny. potom budete muset postavit obchod pro děti, koupit postýlku a koupit si dítě.

asdghl 30.8.2018

Zdravím chce to pomne kliknúť na nejakú tabuľku a vytvoriť zoznam pre dieťa ci čosi takého viete mi prosím poradiť na akú tabuľku a kde dakujem

Kristina Rybnikarova 9.11.2018

Svadbu som vyriešila ! Mala som problém uzavrieť svadbu, že vraj zamestnávam simíka a nemôžeme sa preto zobrať ! Čo bola blbosť ! Problém bol ten, že som mala predtým priateľa a musela som sa s ním najprv rozísť a potom už povolilo uzavrieť svadbu !

Nikki 8.10.2019

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak v the Sims zasnoubím.. předem děkuju za odpovědi?

Kkk 22.11.2019

Dobrý den mám levl 11 a chci aby se mojí simíci vzali ale nejde mi to zatím si daly sliby a mám za úkol děti ale nejdřív se musí vzít nevíte jak

Děkuju ?
Andy

ruziandrea@email.cz 19.1.2020

Dobrý den, nejprve musíte zajistit, abyste splnili quest Love is in the Air. Na ten máte omezený časový limit a musíte splnit několik požadavků: pozvání simíka, flirtování, být romantická, vytvořit večerní program, začít spolu randit, pozvat ho opět, společně vařit apod. Před požádáním o roku je důležité, aby simíci spolu nežili a bydleli ve vlastních domech. Teprve pak můžete požádat o ruku a koupit snubní prsten. Následně je dalším krokem společné nastěhování do bytu/domu.

Michal (administrátor) 27.1.2020

Jak dokončím svadbu dekuju

Bara 28.8.2020

Nevím kde koupit prstýnky a požádat o ruku

janaadamikova 15.10.2020

Dobrý den, jakmile flirtujete s jiným Simíkem a stanou se z vás partneři, uvidíte dodatečnou možnost, když spolu interagují - požádat o ruku / propose marriage. Tuto možnost zvolíte a otevře se vám menu, kde můžete vybrat z desítek prstýnků.

Michal (administrátor) 16.10.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru