traktor-zetor-2: LS 2013 - jak nastavit pc pro online hraní

Zdravím, mohli byste mi poradit? Měl bych otázku ohledně toho, co vše musí být v pc spuštěno, aby se LS 2013 dal hrát online? Zkoušel jsem se propojit s mým synovcem, ale marně a nepropojí mě to ani na jiné online účty v LS 2013. Mám plnou zakoupenou verzi, OS Win XP a internet je funkční.

Díky

Láďa 12.2.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě doporučuji vypnout firewall (ať už klasicky u Windows nebo u antiviru). Zkontrolujte zároveň aktuálnost verze Vaší hry (instalujte případné patche). Nemáte instalovány nějaké speciální módy?

Honza (administrátor) 13.2.2014

Dobrý den,
firewall ve Win mám vypnutý, jiný nemám, kromě wifi, ale ten je neaktivní, přesněji řečeno není zaškrtnuto enabled a ani disabled.
Hra je aktualizovaná na obou počítačích (patche). Speciální módy myslíte jakékoli jiné módy, než ty, které jsou dodávány s hrou? Pak ano, mám je a myslím, že budou i u synovce.
Shrnu to:
vypnout wirewall, aktualizovat hru a zbavit se módů. Potom by to mělo jít, Zkusím a dám vědět. Zatím díky za radu a přeji pěkný den

Láďa 14.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Crowd City 2 Watermelon Shooter Stunts Track Puzzle Love Survivor In Rainbow Monster Stack Fall Slope Racing Bubble Shooter Free 2
Nahoru