Utility a ostatní: C: a Data (disk)

Dobrý den. Po opravě notebooku zhruba před týdnem, když mi opravovali zorbitý disk, tak mi ho rozdedlili do dvou : C: a Data. Před opravou to vžy bylo pořád na jeden a to C: .Tak se chci zeptat jak by jsem je mohl znovu spojit. A ještě jedna věc. Disk bych mel mit 500 GB a mam jenom 220Gb a 220Gb. To je vše. Předem děkuji za odpověď.

Michal Kůst 12.6.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
nejprve k velikosti. Bohužel určité místo vezme systémový oddíl, případně i záložní, pokud byl vytvořen. Navíc samotný popis velikosti disků u obchodníků a v tom, jak velikost bere samotný systém je odlišný. S tím si starosti nedělejte, i když je rozdíl už poměrně výrazný.
Spojení disků možné je - Vytvořit a formátovat oddíly pevných disků. Tuto sekci si najděte skrze nabídku Start (stačí napsat do kolonky). Spojení provedete tak, že nejprve naformátujte datový oddíl (ztratíte tak veškerá data na něm uložená) a následně můžete oba oddíly spojit.

Honza (administrátor) 15.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru