Utility a ostatní: avast anti theaft

Dobrý den.Můj problém spočívá v tom,že můj známý si nainstaloval program Avast do mobilu.Vše fungovalo ,jak má do chvíle kdy se snažil doinstalovat avast anti theaft.Po následném restartu mobilu,se mu vůbec nenačetla SIM karta.Poté chtěl situaci zachránit resetem systému,kdy program Avast sice zmizel,bohůžel SIMka se stejně nenačetla.Mohli byste prosím poradit.Děkuji.

Demuth Filip 23.4.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den, znamená to, že je tedy telefon blokovaný nebo nikoli? Pokud není, zkuste vložit jinou simkartu, abychom byli schopni vyloučit její nefunkčnost. V rámci Avast Antitheft funkcionality - má známý nastaveno heslo? Pokud by totiž došlo k blokaci simkarty, lze ji odblokovat pomocí příkazů zde: http://www.avast.com/cs-cz/free-mobile-security#tab5 resp. poslední příkaz SET PROTECTION dokáže celou aplikaci vypnout. Ovšem pokud je skutečně celý program pryč, pak by logicky neměl vyvíjet žádnou činnost. V daném případě by snad pomohla jedině přímo podpora Avastu nebo některé z komplexních řešení typu smazání a reinstalace systému i s obsahem.

Honza (administrátor) 23.4.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru