Utility a ostatní: počítač nenatartuje

U počítače se základní deskou Intel Corporation DX58SO (J1PR) soket 1366,procesorem Intel Core i7 950 @ 3.07GHz,RAMkou 6,00GB Triple-Channel DDR3 @ 533MHz a grafikou NVIDIA GeForce 8600 GTS s Windows 7-se při běžné práci(kopírování z flešky )restartoval počítač a po restartu se už nic nespustilo-žádné bootování jen černá obrazovka a po chvilce(pár vteřin)se počítač vypne a hned znovu spustí a nyní už se ozvou z počítače tří delší pípnutí a tím to končí. Zkoušel jsem výmněnu RAM pamětí taky jsem zkoušel do jiných slotů a nic se neděje závada se projevuje stejně dál. CO MYSLÍTE NEBUDE TO ZÁKLADNÍ DESKA FUČ? Díky za všechna doporučení.

Nováček 6.2.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
chybové hlášení pomocí tří dlouhých pípnutí se váže ke špatným pamětem RAM. Jenom se ujistím - jaké RAMky jste zkoušel výměnou? Nejednalo se o některé nepodporované starší kusy? Flash paměť, při které došlo k chybě, jste z PC vyndal před dalším restartem?

Honza (administrátor) 7.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru