Utility a ostatní: problem

dobry den potrebuji poradit jestli de pocitac zapnout pres prikazovi radek nebo nejak jinak nez pres to blbe cerne menu... mozna to bude klavesnici protoze nemuzu dat sipku dolu na "spustit system windows obvyklym spusobem straaaasne mi pomuzete dekujuuu za pripadne odpovedi.
P.S: chci podekovat administratorovi Honzovi za to ze mi odpovedel ale neslo to zapnout ani tak :((((

jiri prochazka 18.2.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě Vás poprosím, ať nezakládáte stále nová vlákna, jinak budu nucen je mazat (využívejte možnosti reagovat na moji odpověď tlačítkem Odpovědět). Co se týče problému - evidentně jsme si dostatečně nerozuměli - chápu to tak, že jste čistil PC (byl k tomu nějaký důvod? Něco nefungovalo jak mělo?) a když jste jej chtěl znovu zapnout, nereagovalo na pokyny skrze klávesnici (předpokládám, že nebylo možné stisknout ani Enter)? Pokud jste PC znovu natvrdo vypnul a zapnul a klávesnice opět nereaguje, pak je pravděpodobně problém buď s klávesnicí, nebo spíše s jejím zapojením.

Honza (administrátor) 19.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru